Lodder opereert in een dynamische wereld en bouwt met de nieuwste technieken

Gertjan van der Stelt

Implementatieconsultant

Ongeveer twee jaar geleden kwam Gertjan van der Stelt in contact met Lodder Software. Daarna ging het snel. “Lodder bood me precies waar ik naar zocht: een flexibele baan dicht bij huis zodat ik werk goed kan combineren met mijn gezin. Daarnaast zit deze baan inhoudelijk ook vol uitdaging. Lodder opereert in een dynamische wereld en bouwt met de nieuwste technieken. Deze stap in mijn carrière kwam voor mij op het juiste moment.”

 

Gertjan werkt nu zo’n twee jaar bij Lodder als implementatieconsultant: “Ik ben de schakel tussen de wensen van de klant en de uitvoering door onze softwareontwikkelaars. Ik geniet van het klantcontact; elke vraag is weer anders en vraagt een passende benadering. Als een klant bijvoorbeeld aanvullingen wil op zijn pakket bespreek ik intern hoe we dat technisch mogelijk kunnen maken. Daarnaast ben ik bij Lodder eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze webshops, tankapps en websites. Lodder loopt voorop, we zijn in hard tempo bezig om de markt te digitaliseren.”

 

Lodder wil ontwikkelingen in de markt voortdurend een stap voor zijn. Gertjan: “We zien bijvoorbeeld de afgelopen jaren dat fossiele brandstoffen er langzaam uitgaan. We proberen nu de markt klaar te maken voor de omslag naar alternatieven, zoals waterstof. Die transitie vind ik boeiend om mee te maken. En ik vind het mooi om te zien dat ons aanbod nu ook volop internationaal wordt uitgerold.”

Lodder loopt voorop, we zijn in hard tempo bezig om de markt te digitaliseren.

De sfeer en manier van werken is bij Lodder Software anders dan Gertjan gewend was bij grotere organisaties. “Wat ik merk bij Lodder is dat er hard wordt gewerkt. Tegelijk maken we veel lol en is de sfeer onderling gezellig en ontspannen. Het geeft veel voldoening om te zien dat ons harde werken loont; we maken prachtige software! Ik kan elke ICT’er aanraden om hier te solliciteren. We bouwen in de nieuwste technieken, gaan mee met de tijd, hebben een klein en hecht team en er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.”

 

Gertjan heeft nog geen dag spijt van zijn overstap naar Lodder Software: “Voordat ik bij Lodder terechtkwam heb ik gewerkt als programmeur van domotica, daarna als consultant van apps en streamingoplossingen. Bij Lodder krijg ik de ruimte om me verder te specialiseren in apps en websites. En voor iemand die erg van gadgets houdt zit ik hier ook op de juiste plek. Naast een telefoon en laptop kreeg ik ook veel vrijheid in het kiezen van een auto van de zaak. Een leuke bijkomstigheid toch, haha.”

We werken onder andere voor