Ontmoet je collega’s

De kracht van Lodder Software zit in onze mensen. Zij vertellen je graag hoe het is om te werken bij Lodder. Lees hun verhalen en bekijk de video's om een indruk te krijgen van jouw toekomstige collega's.

Ik houd me bij Lodder Software bezig met het onderhoud van bestaande en de ontwikkeling van nieuwe applicaties.

Chester Severien

Softwareontwikkelaar

Chester Severien werkt sinds drie jaar bij Lodder en komt dagelijks op zijn elektrische fiets vanuit de Biesbosch naar Gorinchem. Hij solliciteerde toen hij een vacature zag voor Delphi-programmeur. Werk wat hij al 19 jaar deed, maar bij Lodder ging er een nieuwe wereld voor hem open: “In mijn vorige baan deed ik soortgelijk werk in een soortgelijke functie. Alleen was de branche heel anders en de omvang van het bedrijf ook. Lodder is een klein bedrijf maar heeft vanuit de oliehandel te maken met wereldwijde handel en marktprijzen. Dat had ik nog niet eerder meegemaakt. Ik heb in deze drie jaar veel geleerd en het bedrijfsproces van onze klanten steeds beter leren kennen.”

Lees het hele interview met Chester

Ik voel me soms net een detective als ik speurend in de software een klant probeer te helpen.

Tony van den Broek

Ondersteuning

Na jaren als muzikant gewerkt te hebben, maakte Tony van den Broek in 2011 de overstap naar Lodder Software. “Ik ben ooit op het conservatorium afgestudeerd als drummer. Daarna werkte ik jarenlang in de muziek. Ik maakte ook regelmatig websites. Eerst voor mijn eigen band en later ook voor anderen. Op een gegeven moment begon het toeren met de band me op te breken. Met name om zo veel van huis te zijn. Mijn oog viel op een vacature op de ondersteuningsafdeling van Lodder. Ik solliciteerde en werd aangenomen, een stap waar ik nog steeds plezier van heb.”

Lees het hele interview met Tony

Als je van techniek houdt, kun je bij Lodder je hart ophalen.

Harm de Muinck

Implementatieconsultant

Tien jaar geleden werd Harm de Muinck benaderd voor een baan als intern consultant door iemand die hij kende bij Lodder Software. “Ik had net mijn opleiding Informatiekunde afgerond en was op zoek naar werk. De vraag kwam dus op het juiste moment en ik kon snel bij Lodder aan de slag. De eerste twee jaar heb ik veel testwerk gedaan en samengewerkt met onze softwareontwikkelaars. Daarna groeide ik verder naar mijn huidige rol als implementatieconsultant. Ik ben vaak het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en bezoek hen regelmatig. Ik heb een heel veelzijdige, dynamische en afwisselende job.”

Lees het hele interview met Harm

Lodder opereert in een dynamische wereld en bouwt met de nieuwste technieken

Gertjan van der Stelt

Implementatieconsultant

Ongeveer twee jaar geleden kwam Gertjan van der Stelt in contact met Lodder Software. Daarna ging het snel. “Lodder bood me precies waar ik naar zocht: een flexibele baan dicht bij huis zodat ik werk goed kan combineren met mijn gezin. Daarnaast zit deze baan inhoudelijk ook vol uitdaging. Lodder opereert in een dynamische wereld en bouwt met de nieuwste technieken. Deze stap in mijn carrière kwam voor mij op het juiste moment.”

Lees het hele interview met Gertjan

We werken onder andere voor