vacature

Softwareontwikkelaar Delphi

Deze functie staat ook open als afstudeerstage.

Lodder zoekt een softwareontwikkelaar met kennis van Delphi. Met het team ontwikkel en verbeter je onze eigen ERP-softwarepakketten en ontwerp je nieuwe toepassingen in onze logistieke en administratieve software voor planning, facturatie en het aansturen van tankstations en boordcomputers.

Ruimte voor groei

Lodder ontwikkelt software in respons op de behoeften van onze klanten: wat hebben zij nodig bij de bedrijfsvoering? Verder onderzoeken we hoe we kunnen aansluiten op de nieuwste technologie. Je krijgt bij ons de ruimte om je kennis toe te passen en te leren van meer ervaren collega’s. Zo groei je in je rol van Delphi-ontwikkelaar.

We zijn een klein bedrijf en ik ken mijn collega’s goed. We praten veel met elkaar over de software en over ontwikkelingen die relevant zijn.

Chester Severien

Softwareontwikkelaar

Afstudeerstage

Ook zoeken we ambitieuze juniors met 1 tot 3 jaar ervaring, een relevante hbo-opleiding (bijvoorbeeld informatica), analytisch talent en ervaring met SQL-server. Ervaring met Delphi is een pre, maar anders leer je dat bij ons. Studeer je binnenkort af? Deze functie staat ook open als afstudeerstage.

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.

We werken onder andere voor