Ik houd me bij Lodder Software bezig met het onderhoud van bestaande en de ontwikkeling van nieuwe applicaties.

Chester Severien

Softwareontwikkelaar

Chester Severien werkt drie jaar bij Lodder en komt dagelijks op zijn elektrische fiets vanuit de Biesbosch naar Gorinchem. Hij solliciteerde toen hij een vacature zag voor Delphi-programmeur. Werk wat hij al 19 jaar deed, maar bij Lodder ging er een nieuwe wereld voor hem open: “In mijn vorige baan deed ik soortgelijk werk in een soortgelijke functie. Alleen was de branche heel anders en de omvang van het bedrijf ook. Lodder is een klein bedrijf maar heeft vanuit de oliehandel te maken met wereldwijde handel en marktprijzen. Dat had ik nog niet eerder meegemaakt. Ik heb in deze drie jaar veel geleerd en het bedrijfsproces van onze klanten steeds beter leren kennen.”

 

Chester is in het verleden afgestudeerd in de Econometrie richting bestuurlijke informatica. Bij Lodder Software is hij veel breder aan het werk. “Ik houd me bezig met het onderhoud van bestaande applicaties en de ontwikkeling van nieuwe applicaties. Het pakket dat we bieden is uitgebreid en ik leer de software steeds beter kennen. Wat daarbij helpt is het sparren met mijn collega’s. Het is fijn samenwerken! Doordat we een klein team zijn weet ik waar anderen mee bezig zijn. We praten veel met elkaar over de software en relevante ontwikkelingen.”

Lodder heeft vanuit de oliehandel te maken met wereldwijde handel en marktprijzen.

Mensen die geïnteresseerd zijn in een baan bij Lodder nodigt hij van harte uit om te solliciteren: “Je kunt hier zowel individueel als samen aan de software werken. Er is veel ruimte om je te ontwikkelen en mensen staan open voor elkaar. Wat ik verder leuk vind is hoe we ons als bedrijf ontwikkelen en wat we betekenen voor onze klanten. We behalen mooie resultaten met elkaar. Dat lees ik bijvoorbeeld ook terug in de nieuwsbrieven die we versturen.”

We werken onder andere voor